Behandlinger

Ansigtsbehandling

Nyd en skøn forandring, du vil kunne se og mærke længe efter. Til behandlingerne anvendes der produkter fra Dermalogica – produkter der er fremstillet med respekt for huden og miljøet.

Anbefales både til kvinder og mænd. 

ProSkin 30

ProSkin 30 er en personlig, 30-minutters behandling, der tager fat i dit primære hudproblem inden for et overskueligt tidsrum.

Tid: 30 min. + 15 min. til vejledning.

ProSkin 60

ProSkin 60 er en skræddersyet, 60 minutters Dermalogica ansigtsbehandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

Behandlingen varer i 60 min., derudover har jeg afsat tid til spørgsmål og vejledning, så du kan vedligeholde resultaterne hjemme.

Ønsker du at udvide din behandling med f.eks. masage, ekstra dybderens, voks, farvning af brynvipper m.m. kan det tilvælges i booking.

Tid: 60 min. + 15 min. til vejledning.

ProSkin 60 (ny kunde)

Er det første gang du besøger mig, er det denne version af ProSkin 60 du skal booke, for at jeg kan give dig den bedste start på rejsen mod en sund hud.

ProSkin 90

ProSkin 90 er bygget op med en ProSkin 60 minutters ansigtsbehandling og yderligere 30 minutters valgfrit tillæg. Fx. længere massage, dybderens eller maske. I denne behandling er der også retning af bryn.

Teenage behandling

Behandlingen er til den unge hud, med fokus på dybderens og skånsom pleje af sart og uren hud.

Ekstra dybderens
Ekstra massage
Farve af bryn og vipper inkl. ret i forbindelse med ansigtsbehandling